Skip to content

Erfgoeddag: thema Zorg voor cultureel erfgoed

by Patrick Vanhoucke on december 20th, 2016

Zondag 23 april 2017 van 10.00 tot 18.00 uur
Archief van de Stad Brussel, Huidevettersstraat 65, 1000 Brussel

Op zondag 23 april 2017 zoekt de jaarlijkse Erfgoeddag toenadering tot de zorgsector. Met het deelthema “Zorg voor familiedocumenten” geven Familiekunde Brussel en het Archief van de Stad Brussel je praktische tips voor het correct hanteren en bewaren van oude (familie)documenten en foto’s.

Het Archief van de Stad Brussel bevindt zich op het parcours van “De Begankenis van Brussel” die de Erfgoedcel Brussel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie ook dit jaar weer organiseert. Het parcours situeert zich grotendeels in de Marollen.

Noteer de datum alvast in uw agenda. Alle activiteiten in het kader van de Erfgoeddag zijn gratis toegankelijk.

From → agenda

Comments are closed.