Skip to content

Genealogie en internet voor beginners — 24.10.2020

by Patrick Vanhoucke on december 23rd, 2019

Om de verspreiding van het virus SARS-CoV-2 (coronavirus) te beperken, vervangen we onze geplande najaarsactiviteiten in 2020 door een reeks kleinschalige genealogische praatcafés. De oorspronkelijk geplande activiteiten zullen op een later tijdstip plaatsvinden. We houden u verder op de hoogte via deze website en onze nieuwsbrief.

Genealogie en internet voor beginners
Zaterdag 24 oktober 2020 van 14.00 tot 16.00 uur
Arduinkaai 28, 1000 Brussel

Wie zich als beginnend genealoog op het wereldwijde web waagt, ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Bestuurslid Patrick Vanhoucke van Familiekunde Brussel helpt u tijdens deze workshop alvast op weg.

Wat mag u verwachten?

  • bespreking van een 3-tal genealogische websites die u absoluut moet kennen als u serieus aan onderzoek wilt doen: Familiegeschiedenis.be, Rijksarchief België, FamilySearch
  • verkenning van de genealogische linkverzameling van Familiekunde Brussel die thematisch ca. 700 websites omvat

Heeft u een laptop of een tablet? Breng deze mee naar de workshop. Deze cursus wordt samen met het Willemsfonds georganiseerd.

Inschrijven doet u met het onderstaande formulier. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het verschuldigde bedrag op ons rekeningnummer IBAN BE60 7340 0412 8670 BIC KREDBEBB m.v.v. de datum van de activiteit. Leden van Familiekunde Vlaanderen / AMVB / Heemkring De Swaene / Willemsfonds betalen 5 euro. Niet-leden betalen 8 euro.

From → agenda

Comments are closed.