Skip to content

Genealogische praatcafés — najaar 2020

by Patrick Vanhoucke on december 23rd, 2019

In navolging van de federale maatregelen tegen de verspreiding van het virus SARS-CoV-2 (coronavirus) wordt deze activiteit geannuleerd. Familiekunde Brussel bekijkt òf en wanneer deze activiteit op een later tijdstip kan plaatsvinden. We houden u verder op de hoogte via deze website en onze nieuwsbrief.

Genealogisch praatcafé
Zaterdagen 26 september, 24 oktober en 28 november 2020
telkens van 14.00 tot 16.00 uur
Arduinkaai 28, 1000 Brussel

Op de genealogische praatcafés van Familiekunde Brussel kunnen beginnende en gevorderde genealogen elkaar ontmoeten, vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Onze bestuursleden zijn aanwezig om u verder op weg te helpen bij uw onderzoek. Tussendoor kunt u iets drinken tegen een democratische prijs.

Zorg dat u uw vragen op voorhand wat voorbereidt. Denk hierbij aan vragen over een vastzittend onderzoek, hulp bij het lezen (paleografie) of interpreteren van oude documenten, het gebruik van genealogische software… Breng uw notities of documenten mee. U kunt ook uw eigen laptop of tablet meebrengen (wifi is voorzien).

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht en doet u met het onderstaande formulier. Uw drankje(s) betaalt u ter plaatse. Wij zorgen voor een veilige omgeving.

From → agenda

Comments are closed.