Skip to content

Begeleiding

Ook nieuwsgierig naar je voorouders? Droom je er al langer van om nu eindelijk eens die stamboom op te maken en je familiegeschiedenis te schrijven? Dan ben je bij Familiekunde Brussel aan het goede adres.

Wij bieden deskundige begeleiding bij je speurtocht en maken je wegwijs in de doolhof van archieven, akten en documenten. We moedigen je aan bij het opzoekingswerk, trekken het onderzoek weer op gang als het vastloopt, bieden hulp bij moeilijk leesbare teksten…

Stap voor stap krijg je door overleg en ondersteuning greep op de vele sporen die uiteindelijk zullen leiden naar jouw unieke familieverleden! Samen met ons werk je naar een toonmoment toe waarop je in het voorjaar van 2015 met andere deelnemers de eerste resultaten van je onderzoek (audio)visueel presenteert.

Aarzel niet langer voor deze boeiende reis in de tijd, vol verrassende ontdekkingen.

We starten op zaterdag 27 september 2014. Interesse? Schrijf nu in via het onderstaande formulier. De plaatsen zijn beperkt.

Activiteiten in verband met genealogie: elke laatste zaterdagnamiddag van de maand, behalve tijdens schoolvakanties: zaterdag 28 juni, zaterdag 27 september, zaterdag 18 oktober en zaterdag 29 november 2014. In ons documentatiecentrum, Arduinkaai 28, 1000 Brussel.

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschapscommissie, de Vlaamse overheid en het Archief en Museum voor het Vlaams leven te Brussel.

Ten gevolge van het grote succes van dit traject, kunt u voorlopig niet meer deelnemen. Zo gauw er terug plaatsen beschikbaar zijn, kunt u opnieuw inschrijven.

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Opening documentatiecentrum Familiekunde Brussel najaar 2014 | Familiekunde Brussel

Comments are closed.