Skip to content

Lid worden

Op zolder het trouwboekje van een overleden oom gevonden? “Is dat kleine meisje op die oude schoolfoto echt mijn grootmoeder?” “Heeft mijn overgrootvader in de Eerste Wereldoorlog gevochten?” Benieuwd naar de herkomst van uw familienaam? Geeft u het maar toe: het stamboomvirus heeft u duidelijk te pakken!

Wilt u op een systematische en wetenschappelijke manier aan familiekunde doen en misschien zelfs een familiegeschiedenis publiceren? Zoekt u geschikte software om uw genealogische gegevens te ordenen en te bewaren? Bent u op zoek naar achtergrondinformatie of cursussen oud schrift? Wilt u in contact komen met collega-genealogen om ervaringen en gegevens uit te wisselen? Dan moet u beslist lid worden van Familiekunde Vlaanderen.

Wanneer u lid wordt van Familiekunde Vlaanderen ontvangt u niet enkel het tijdschrift Vlaamse Stam bij u thuis in de bus, maar krijgt u daarenboven nog andere voordelen, zoals gratis bezoeken aan al onze documentatiecentra verspreid over geheel Vlaanderen en Brussel, sterke prijsvermindering bij deelname aan cursussen of voordrachten,… U kan de vereniging financieel steunen, door gewoon lid, steunend lid of beschermend lid te worden.

Lidmaatschapsbijdragen Familiekunde Vlaanderen vzw

België Europa Overige
Aangesloten lid 37 euro 47 euro 57 euro
Bijkomend lid 10 euro n.v.t. n.v.t.
Steunend lid 54 euro 64 euro 74 euro
Beschermend lid 84 euro 94 euro 104 euro

Een tweede lid van hetzelfde gezin, wonend onder hetzelfde dak, betaalt slechts 10 euro en is eveneens volwaardig lid echter zonder recht op toezending van het tijdschrift “Vlaamse Stam”. Bij betaling dient u duidelijk de naam van de tweede persoon te vermelden.

Betalen via overschrijving op rekening:

IBAN BE58414117122179 BIC KREDBEBB

Deze rekening staat op naam van Familiekunde Vlaanderen vzw, Van Heybeeckstraat 3, B-2170 Merksem.

Meer informatie vindt u op de website van Familiekunde Vlaanderen.

Familiekunde Brussel ontvangt automatisch de adresgegevens van nieuwe leden die in het Brusselse hoofdstedelijke gewest wonen of die hebben aangegeven dat ze bij de afdeling Brussel wensen te worden ingedeeld. Zo kunnen we u op de hoogte houden van onze plaatselijke activiteiten.

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. VVF wordt Familiekunde Vlaanderen | VVF-Brussel vzw

Comments are closed.