Skip to content

Kies voor Familiekunde Brussel

U bent lid van Familiekunde Vlaanderen, u woont niet in Brussel, maar u woont wel activiteiten van Familiekunde Brussel bij? Dat vinden wij prettig en we danken u daarvoor.

U kunt voor Familiekunde Brussel kiezen

Het nationaal secretariaat van Familiekunde Vlaanderen wijst alle leden aan een afdeling toe volgens hun woonplaats. Omdat u niet in het Brussels gewest woont, wordt u administratief niet aan Familiekunde Brussel toegewezen. Maar wist u dat u zelf uw afdeling kunt kiezen?

Als u voor Familiekunde Brussel kiest, verandert er voor u niet zo veel. Met uw lidmaatschap van Familiekunde Vlaanderen blijft u het tijdschrift Vlaamse Stam ontvangen en kunt u gratis of met korting aan het merendeel van de activiteiten van alle afdelingen in heel Vlaanderen en Brussel deelnemen.

Uw keuze voor Familiekunde Brussel is voor ons belangrijk

Door uw aanwezigheid op onze activiteiten ondersteunt u onze werking al. Maar u kunt ons nog een extra steuntje in de rug geven.

Familiekunde Vlaanderen ondersteunt de werking van haar afdelingen financieel met o.a. een toelage per toetredend lid dat voor de betrokken afdeling koos. Als Brusselse afdeling gebruiken we de ontvangen toelage – samen met de inkomsten uit eigen activiteiten – om cursussen en workshops te organiseren, om onze sprekers te betalen, onze nieuwsbrief aan u te verzenden, onze website in de lucht te houden… Kortom: om onze werking af te stemmen op uw noden en wensen. Met uw keuze voor Brussel stelt u ons in staat om dat in de toekomst nog beter te doen.

Wat moet u doen?

We maken het u gemakkelijk. Via het elektronische formulier hieronder kunt u het nationaal secretariaat van Familiekunde Vlaanderen én ons laten weten dat u voortaan (vanaf aanstaande 1 januari) administratief bij Familiekunde Brussel wilt horen.

Kies voor Brussel, kies voor Familiekunde Brussel. Aarzel niet, doe het nog vandaag!

Met vriendelijke groet

Het bestuur van Familiekunde Brussel

Voornaam en naam
E-mailadres
Straat en huisnummer
Postcode en gemeente
Lidnummer
Ik kies voor Brussel