Skip to content

Bestelformulier scans

Wenst u een scan te laten maken van een deel van een publicatie of van een artikel dat in het bezit is van Familiekunde Brussel? Dat kan. Raadpleeg eerst onze catalogus. We leveren alleen scans van documenten die in ons bezit zijn.

Leden van Familiekunde Brussel of Familiekunde Vlaanderen betalen forfaitair 3 euro + 0,25 euro per gescande pagina. Niet-leden betalen forfaitair 5 euro + 0,25 euro per gescande pagina.

We laten u weten of wij het gevraagde kunnen leveren en wat de uiteindelijke kostprijs is.

Indien u voor levering via e-mail koos, dan ontvangt u een link waarmee u gedurende een week de gevraagde scans in PDF-formaat kunt downloaden. Scans van gedrukte publicaties worden door ons ge-ocr‘d zodat u er op tekst in kunt zoeken. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig downloaden van het PDF-bestand.

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Vul in de mate van het mogelijke minstens één auteur in ter identificatie van de juiste bron.
Kies steeds voor levering via e-mail, tenzij u een goede reden heeft om de afgedrukte scans (formaat A4) per gewone post te willen ontvangen.
Vul uw lidnummer van Familiekunde Brussel of Familiekunde Vlaanderen in om voor de vermelde korting in aanmerking te komen.
Vul dit veld alleen in als u levering per post heeft gekozen.
Laat dit veld leeg als u geen bijzondere vragen of opmerkingen heeft.
U bevestigt uw bestelling. Leden van Familekunde Vlaanderen betalen forfaitair 3 euro + 0,25 euro per gescande pagina. Niet-leden betalen forfaitair 5 euro + 0,25 euro per gescande pagina. We laten u weten of wij het gevraagde kunnen leveren en wat de uiteindelijke kostprijs is.
De persoonlijke gegevens die u hier invult zullen worden gebruikt om uw bestelling te verwerken en te leveren en om u over verdere activiteiten en de werking van Familiekunde Brussel te informeren.