Skip to content

Lidkaart Familiekunde Brussel

Wilt u met korting deelnemen aan de activiteiten van Familiekunde Brussel? Vraag dan nu uw gratis lidkaart aan en word toegetreden lid van Familiekunde Brussel.

Opgelet: uw gratis lidkaart van Familiekunde Brussel dient alleen om korting te krijgen op de activiteiten die Familiekunde Brussel organiseert. De activiteiten van Familiekunde Brussel vinden overwegend in het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest plaats. Lidkaarten worden niet per post verzonden. We overhandigen uw lidkaart aan u persoonlijk op onze eerstvolgende activiteit waar u na de aanvraag van uw lidkaart aanwezig bent.

Hoe werkt het?

  • U vult het onderstaande formulier in om uw lidkaart aan te vragen. Ook als u al lid bent van Familiekunde Vlaanderen kunt u een lidkaart van Familiekunde Brussel krijgen.
  • U schrijft in voor een van onze activiteiten en betaalt het bedrag dat van toepassing is.
  • U neemt deel aan de activiteit waarvoor u inschreef. Wij verwelkomen u, we leren elkaar wat beter kennen, en we overhandigen uw lidkaart van Familiekunde Brussel. Dat kan vooraf, tijdens de pauze, of na de activiteit.
  • Zo gauw u de lidkaart in uw bezit heeft bent u toegetreden lid van Familiekunde Brussel en kunt u met korting aan de activiteiten van Familiekunde Brussel deelnemen als u bij inschrijving het lidkaartnummer invult (kostprijs en kortingen staan steeds bij de aankondiging van een activiteit vermeld).

En verder:

  • Uw lidkaart is persoonlijk en op naam. U mag ze niet aan anderen doorgeven. Als bij een controle misbruik wordt vastgesteld, dan kan uw lidkaart worden ingetrokken. Neemt u met een partner aan onze activiteiten deel? Vraag dan allebei een lidkaart aan.
  • U betaalt tot nader order geen lidgeld aan Familiekunde Brussel, maar u betaalt gewoon ’à la carte’ voor elke activiteit waaraan u deelneemt. Familiekunde Brussel engageert zich om geen lidgeld te vragen zolang dat voor de goede werking van de vereniging niet noodzakelijk is. De (kleine) winstmarges die we op onze dienstverlening realiseren worden geïnvesteerd in ons toekomstig aanbod.
  • Zolang we geen lidgeld vragen blijft uw lidkaart voor onbepaalde tijd geldig. Gooi ze dus op het einde van het jaar zeker niet weg. Indien we een verloren of vernietigde lidkaart moeten vervangen, dan betaalt u daarvoor 2 euro verwerkingskosten.
  • Lidkaarten worden niet per post verzonden. We overhandigen uw lidkaart aan u persoonlijk op onze eerstvolgende activiteit waar u na de aanvraag van uw lidkaart aanwezig bent.
  • Wilt u Familiekunde Brussel een financieel steuntje in de rug geven? Dat kan natuurlijk altijd door een overschrijving.
We vragen uw e-mailadres om u over onze activiteiten en werking te informeren en om u te contacteren met betrekking tot uw deelname aan onze activiteiten.
Vul hier desgewenst uw straat en huisnummer (en eventueel busnummer) in. We gebruiken deze gegevens alleen om u heel uitzonderlijk per gewone post te contacteren. Normaal ontvangt u al onze informatie op het door u ingevulde e-mailadres.
We vragen uw postcode en gemeente als onderdeel van uw adres (indien u ook uw straat invulde), maar ook om er zicht op te krijgen van waar onze toegetreden leden afkomstig zijn.
Vul hier desgewenst uw (mobiele) telefoonnummer in. We gebruiken dit nummer alleen om u te informeren als een activiteit waaraan u deelneemt last-minute wijzigt.
Bent u al toegetreden lid van Familiekunde Vlaanderen? Dan kunt u hier uw lidnummer invullen.
De persoonlijke gegevens die u hier invult zullen worden gebruikt om: uw lidkaart van Familiekunde Brussel aan te maken en te activeren; u over de activiteiten en werking van Familiekunde Brussel te informeren; enkele statistische gegevens over u te verzamelen.

Familiekunde Vlaanderen

Wanneer u ook toegetreden lid bent of wordt van Familiekunde Vlaanderen ontvangt u niet enkel het tijdschrift Vlaamse Stam bij u thuis in de bus, maar krijgt u bovendien nog andere voordelen, zoals gratis bezoeken aan alle documentatiecentra verspreid over geheel Vlaanderen en Brussel, korting bij deelname aan cursussen of voordrachten, … Met uw lidmaatschap van Familiekunde Vlaanderen geniet u dus ook in Brussel van alle voordelen en kortingen.

Meer informatie over het lidmaatschap van Familiekunde Vlaanderen vindt u bij Lid worden.