Skip to content

Lid worden

Op zolder het trouwboekje van een overleden oom gevonden? “Is dat kleine meisje op die oude schoolfoto echt mijn grootmoeder?” “Heeft mijn overgrootvader in de Eerste Wereldoorlog gevochten?” Benieuwd naar de herkomst van uw familienaam? Geeft u het maar toe: het stamboomvirus heeft u duidelijk te pakken!

Wilt u op een systematische en wetenschappelijke manier aan familiekunde doen en misschien zelfs een familiegeschiedenis publiceren? Zoekt u geschikte software om uw genealogische gegevens te ordenen en te bewaren? Bent u op zoek naar achtergrondinformatie of cursussen oud schrift? Wilt u in contact komen met collega-genealogen om ervaringen en gegevens uit te wisselen? Dan moet u beslist lid worden van Familiekunde Vlaanderen.

Wanneer u lid wordt van Familiekunde Vlaanderen ontvangt u niet enkel het tijdschrift Vlaamse Stam bij u thuis in de bus, maar krijgt u daarenboven nog andere voordelen, zoals gratis bezoeken aan alle documentatiecentra verspreid over geheel Vlaanderen en Brussel, sterke prijsvermindering bij deelname aan cursussen of voordrachten,… U kan de vereniging financieel steunen, door gewoon lid, steunend lid of beschermend lid te worden.

Meer informatie vindt u op de website van Familiekunde Vlaanderen.

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. VVF wordt Familiekunde Vlaanderen | VVF-Brussel vzw

Comments are closed.