Skip to content

Lid worden

Familiekunde Brussel

Wilt u met korting deelnemen aan de activiteiten van Familiekunde Brussel? Vraag dan nu uw gratis lidkaart aan en word toegetreden lid van Familiekunde Brussel. Ook als u al lid bent van Familiekunde Vlaanderen kunt u een lidkaart van Familiekunde Brussel krijgen.

Familiekunde Vlaanderen

Wanneer u toegetreden lid bent of wordt van Familiekunde Vlaanderen ontvangt u niet enkel het tijdschrift Vlaamse Stam bij u thuis in de bus, maar krijgt u bovendien nog andere voordelen, zoals gratis bezoeken aan alle documentatiecentra verspreid over geheel Vlaanderen en Brussel, korting bij deelname aan cursussen of voordrachten, …

Meer informatie vindt u op de website van Familiekunde Vlaanderen.

Merk op: als u lid wordt van Familiekunde Vlaanderen dan kunt u bij het invullen van het online formulier niet meer aanduiden dat u bij de afdeling Brussel wenst te worden ingedeeld. Uitleg daarover vindt u in onze bijdrage Statutenwijziging Familiekunde Brussel november 2021. Alle voordelen van uw lidmaatschap van Familiekunde Vlaanderen gelden echter ook in Brussel. Wilt u uitsluitend toegetreden lid worden van Familiekunde Brussel? Vraag dan uw lidkaart van Familiekunde Brussel aan via ons aanvraagformulier.

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. VVF wordt Familiekunde Vlaanderen | VVF-Brussel vzw

Comments are closed.