Skip to content

VVF-Brussel is onafhankelijke vzw

by Patrick Vanhoucke on januari 14th, 2006

VVF-Brussel is voortaan een vereniging zonder winstoogmerk (vzw). De oprichtingsvergadering vond plaats op zaterdag 14 januari 2006 ten huize van oud-voorzitter Jos Laporte. De officiële benaming van de vereniging is “Vlaamse Vereniging voor Familiekunde – Provinciale afdeling Brussels hoofdstedelijk gewest vzw”, afgekort: “VVF-Brussel vzw”.

De algemene vergadering koos uit haar leden een raad van bestuur. Tijdens de eerste vergadering van deze raad van bestuur werden de functies als volgt verdeeld: Daniel Bex (Jette), voorzitter; Christian Boone (Brussel-stad), ondervoorzitter; Patrick Vanhoucke (Brussel-Laken), secretaris; Paul Lievens (Ganshoren), penningmeester; Nadine Asseau (Anderlecht) en Pierre Debecker (Jette), bestuursleden.

De oprichtingsakte en de statuten van VVF-Brussel vzw vindt u op onze pagina over het bestuur.

Een van de eerste daden van de raad van bestuur bestond erin om enkele oud-bestuursleden van de afdeling op gepaste wijze te danken voor hun inzet van de voorbije jaren. Jos Laporte werd benoemd tot erevoorzitter, Alfons (Fons) Van Roy tot ereondervoorzitter, François (Frans) Vreven tot erepenningmeester van de vereniging.

De raad van bestuur besliste om alle leden en toegetreden leden van VVF vzw met woonplaats in het Brusselse hoofdstedelijke gewest te aanvaarden als toegetreden leden van VVF-Brussel vzw.

From → nieuws

Comments are closed.