Skip to content

Ontmoetingsnamiddag leden en sympathisanten

by Patrick Vanhoucke on februari 28th, 2009

Om een nieuw jaar aan activiteiten in te zetten organiseert VVF-Brussel op zaterdag 28 februari 2009 om 14.00 uur in gemeenschapscentrum Nekkersdal een informeel ontmoetingsmoment voor alle leden en sympathisanten.

Bij een drankje kunt u ongedwongen kennismaken met de vernieuwde bestuursploeg of vragen stellen over uw stamboomonderzoek. De voorzitter stelt kort het activiteiten-programma voor het lopende jaar voor en u kunt ook kijken naar een diashow met foto’s van afgelopen activiteiten. Misschien herkent u zichzelf wel.

We heten u alvast van harte welkom. Deelname is gratis. Cursisten die vorig jaar deelnamen aan “Klim in je stamboom” en gebruikers van Stam 3 worden hartelijk uitgenodigd om aanwezig te zijn voor bijkomend advies en praktische hulp.

From → agenda

Comments are closed.