Skip to content

Studiebezoek VCGH Handzame

by Patrick Vanhoucke on april 23rd, 2009

Op donderdag 23 april 2009 bezoeken we het Vlaams Centrum voor Genealogie en Heraldiek (VCGH) in Handzame. Het VCGH is een genealogisch documentatiecentrum, gesticht door Michiel Mispelon (1922-1980), de vader van de genealogie in Vlaanderen.

In de voormiddag vindt een geleid studiebezoek plaats, in de namiddag kunt u desgewenst zelf opzoekingen doen. Gezien de beperkte bereikbaarheid van het centrum met het openbaar vervoer, plannen we gezamenlijk vervoer per autocar. Afspraak ter plaatse stipt 9.45 uur. Deelname: 2 euro (leden) /5 euro (niet-leden). Op voorhand inschrijven verplicht (aantal deelnemers beperkt).

Uw inschrijving is geldig na overschrijving van 2 euro (leden) of 5 euro (niet-leden) op onze rekening KBC 734-0041286-70 m.v.v. “Studiebezoek VCGH Handzame”.

From → agenda

Comments are closed.