Skip to content

Nieuwjaarsdrink VVF-Brussel 2010

by Patrick Vanhoucke on januari 1st, 2010

Om een nieuw jaar aan activiteiten in te zetten nodigt VVF-Brussel vzw u graag uit op haar nieuwjaarsdrink. Dit informele ontmoetingsmoment vindt plaats op zaterdag 23 januari 2010 vanaf 14.00 uur in gemeenschapscentrum Nekkersdal, Emile Bockstaellaan 107 te 1020 Brussel (Laken).

Bij een drankje kunt u ongedwongen vragen stellen over uw stamboomonderzoek of kennismaken met de bestuursploeg. De voorzitter stelt kort het programma voor het lopende jaar voor en licht een tip van de sluier op over het nationaal congres dat VVF-Brussel dit jaar namens de Vlaamse Vereniging voor Familiekunde in Brussel organiseert. Ook kunt u kijken naar een diashow met foto’s van afgelopen activiteiten. Misschien herkent u zichzelf wel.

We heten u alvast van harte welkom. Deelname is gratis en u hoeft zich niet op voorhand aan te melden. Cursisten die vorig jaar deelnamen aan de cursus “Kerklatijn voor genealogen” en gebruikers van de genealogische software Stam 3 worden hartelijk uitgenodigd om aanwezig te zijn voor bijkomend advies en praktische hulp.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.