Skip to content

Brussel-Congres: op zoek naar jouw verhalen!

by Patrick Vanhoucke on juni 20th, 2010

Het station Brussel-Congres lijkt een vergeten monument in een verlaten wijk. Toch is niets minder waar. Want elke dag stappen hier nog duizenden pendelaars uit. En Bruxelles-Congrès vzw organiseert er tentoonstellingen, lezingen en feestjes. De bar is open voor iedereen. Op de grasveldjes is het gezellig toeven. In de buurt rond het station bots je op architecturale pareltjes, merkwaardige stedenbouwkundige ingrepen, sympathieke wijkinitiatieven en grootse toekomstplannen.

Broodje Brussel nodigt je van harte uit om op vrijdag 25 juni 2010 kennis te maken met deze bijzondere plek. Kom er de sfeer opsnuiven, breng je eigen picknick mee, volg één van de gegidste rondleidingen. Het volledige programma vind je terug op www.uitinbrussel.be.

Broodje Brussel en de Erfgoedcel Brussel zijn op zoek naar jouw verhalen

Woon(de) of werk(te) je in de buurt van het Congresstation? Broodje Brussel en de Erfgoedcel Brussel zijn benieuwd naar jouw herinneringen aan het station en zijn omgeving. Verhalen, foto’s of filmpjes uit de oude doos? Stuur ze naar broodjebrussel@opbrussel.be of breng ze mee op vrijdag 25 juni.

Broodje Brussel-Congres is een project van UiTinBrussel in samenwerking met de Erfgoedcel Brussel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie, Bruxelles-Congrès vzw en Bral vzw.

From → agenda derden

Comments are closed.