Skip to content

Referentiedatabank van erfgoedorganisaties

by Patrick Vanhoucke on juli 14th, 2010

FARO vzw, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed, ontwikkelde een erfgoedkaart. De erfgoedkaart zal dè referentiedatabank worden van erfgoedorganisaties in Vlaanderen en Brussel. Alhoewel de databank nog volop in opbouw is, kunt u ze nu al raadplegen.

Om de erfgoedkaart te realiseren maakte FARO handig gebruik van de mogelijkheden van Google Maps. Staat uw organisatie nog niet vermeld? Dan kunt u ze vandaag nog aanmelden. U kunt de kaart ook op uw eigen website plaatsen.

Ook VVF-Brussel kreeg een plaatsje op de erfgoedkaart van FARO.

From → nieuws

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Tweets that mention Referentiedatabank van erfgoedorganisaties | VVF-Brussel vzw -- Topsy.com

Comments are closed.