Skip to content

Opendeurdag Lakense verenigingen

by Patrick Vanhoucke on oktober 5th, 2010

Op zaterdag 16 oktober 2010 neemt VVF-Brussel deel aan de Opendeurdag van de Lakense verenigingen. De dag wordt georganiseerd door het gemeenschapscentrum Nekkersdal. Tal van Lakense verenigingen stellen er hun werking en aanbod voor.

Aan onze stand kunt u doorlopend terecht met vragen over uw stamboomonderzoek. Breng gerust oude familiedocumenten, uittreksels van akten, trouwboekjes… mee.

Wie langskomt ontvangt gratis (zolang de voorraad strekt) een exemplaar van onze “Genealogische archiefgids voor het Brusselse hoofdstedelijke gewest” en van de brochure “Archieven in Brussel” die door de Erfgoedcel Brussel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie werd gepubliceerd. U kunt ook deelnemen aan een (genealogische) kwis.

Wij begroeten u graag van 13.00 tot 17.00 uur in gemeenschapscentrum Nekkersdal, Emile Bockstaellaan 107 in Brussel-Laken. Op voorhand aanmelden is niet nodig.

From → agenda

Comments are closed.