Skip to content

Bezoek VVF Dendermonde en Aalst

by Patrick Vanhoucke on december 29th, 2010

Op donderdag 17 maart 2011 kunt u deelnemen aan een bezoek aan de documentatiecentra van de VVF in Dendermonde (Prinsenhof, Vlasmarkt 29) en Aalst (Crypte, Erembodegem-Dorp).

VVF-Brussel plant gezamenlijk vervoer per autocar. De autocar vertrekt om 9.00 uur stipt aan de eindhalte van metrolijn 6, Koning Boudewijn, uitgang kant Modelwijk. Start bezoek Dendermonde omstreeks 10.00 uur. Tussen de middag is er tijd om te lunchen. Start bezoek Aalst omstreeks 14.00. Terugkeer naar Brussel (vertrek) omstreeks 16.30 uur.

Inschrijven verplicht. U neemt deel door voorafgaandelijke inschrijving én na overschrijving van 2 euro (leden VVF, lidnummer vermelden) of 5 euro (niet-leden) op rekening KBC 734-0041286-70 t.n.v. VVF-Brussel, m.v.v. “VVF Dendermonde en Aalst”.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.