Skip to content

Ontmoetingsnamiddag en receptie

by Patrick Vanhoucke on december 29th, 2010

Om een nieuw jaar aan activiteiten in te zetten organiseert VVF Brussel op zaterdag 19 februari 2011 van 14.00 tot 17.00 uur in gemeenschapscentrum Nekkersdal een informeel ontmoetingsmoment voor alle leden en sympathisanten.

Bij een drankje kunt u kennismaken met de bestuursploeg of vragen stellen over uw stamboomonderzoek. Voorzitter Daniel Bex stelt kort de activiteiten voor het lopende jaar voor en geeft een toelichting over het documentatiecentrum dat VVF Brussel i.s.m. het Archief en Museum voor het Vlaams leven te Brussel (AMVB) gaat oprichten. Rik Degraef geeft toelichting bij zijn genealogisch lexicon Frans-Nederlands en Nederlands-Frans (normale verkoopprijs 10 euro), waarvan alle aanwezigen gratis een exemplaar ontvangen. Ook huldigen we de vrijwilligers die vorig jaar meewerkten aan het project Volkstelling 1795 van het Archief van de Stad Brussel.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.