Skip to content

Nieuwjaarsreceptie 2012

by Patrick Vanhoucke on januari 15th, 2012

Op zaterdag 28 januari 2012 heten VVF-Brussel en het Archief en Museum voor het Vlaams leven te Brussel (AMVB) u van harte welkom op hun gezamenlijke nieuwjaarsreceptie. Bij een drankje en een hapje kunt u kennismaken met de werking van beide organisaties en met andere leden of sympathisanten. De receptie vindt plaats in het AMVB van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Herman Balthazar, oud-voorzitter AMSAB-Instituut voor Sociale Geschiedenis en voorzitter Ons Erfdeel, houdt een gelegenheidstoespraak over ‘De toekomst van archieven in het Vlaamse landschap van de wereld morgen’. Op die dag is ook de leeszaal van VVF-Brussel geopend en kunt u bij ons terecht voor genealogisch advies.

U vindt het AMVB op de Arduinkaai 28 (vlakbij de Koninklijke Vlaamse Schouwburg) in Brussel. De metrohaltes IJzer (lijn 2 en 6) en Sint-Katelijne (lijn 1 en 5) bevinden zich op 5 minuten wandelafstand van het AMVB.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.