Skip to content

Voordracht over FamilySearch Indexing

by Patrick Vanhoucke on januari 15th, 2012

Op zaterdag 25 februari 2012 kunt u van 14.00 tot 16.00 uur in het Archief en Museum voor het Vlaams leven te Brussel (AMVB) komen luisteren naar een voordracht over FamilySearch Indexing.

Jean Huysmans vertegenwoordigt de Genealogical Society of Utah (GSU) en licht de werking van FamilySearch en FamilySearch Indexing toe. Via FamilySearch kan men zijn genealogisch onderzoek van thuis uit doen. Wereldwijd indexeren 400.000 vrijwilligers dagelijks bijna 1.000.000 akten. Ook voor België loopt er een project in samenwerking met het Algemeen Rijksarchief. FamilySearch neemt de periode 1851-1900 voor zijn rekening.

Wilt u gebruik maken van FamilySearch of zelf als vrijwilliger meewerken aan FamilySearch Indexing, kom dan zeker luisteren. Deelname is gratis. Op zaterdag 25 februari is ook het documentatiecentrum van VVF-Brussel geopend. Wie genealogische vragen heeft is reeds vanaf 10.00 uur welkom in het AMVB.

U vindt het AMVB op de Arduinkaai 28 (vlakbij de Koninklijke Vlaamse Schouwburg) in Brussel. De metrohaltes IJzer (lijn 2 en 6) en Sint-Katelijne (lijn 1 en 5) bevinden zich op 5 minuten wandelafstand van het AMVB.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.