Skip to content

Ontcijfer je familiegeheimen

by Patrick Vanhoucke on oktober 6th, 2012

Op zaterdag 13 oktober 2012 kunt u tijdens de jaarlijkse Zonder-deurdag in gemeenschapscentrum Nekkersdal (Emile Bockstaellaan 107, 1020 Brussel) een beroep doen op een ervaren genealoog met kennis van paleografie (het lezen van oud schrift), Latijn en Frans om uw familiegeheimen te helpen ontcijferen.

Rik Degraef zal van 13.00 tot 16.00 uur aanwezig zijn en helpen bij het lezen van allerlei oude documenten die u niet zelf kunt ontcijferen. Familiekunde Brussel zorgt voor een rustig hoekje. We luisteren graag naar uw zoekproblemen en proberen samen naar oplossingen te zoeken.

Deze gratis dienstverlening staat uitdrukkelijk open voor onze leden en sympathisanten. Deelnemers aan onze najaarscursus “Klim in je stamboom” voor beginnende genealogen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

From → agenda

Comments are closed.