Skip to content

Zesde genealogische ontmoetingsdag

by Patrick Vanhoucke on oktober 6th, 2012

Op zaterdag 24 november 2012 organiseert het Rijksarchief te Brussel (Anderlecht) voor de zesde keer een genealogische ontmoetingsdag. Familiekunde Brussel neemt als belangrijkste partner aan deze dag deel om u tijdens uw bezoek wegwijs te maken.

Vertegenwoordigers van verschillende genealogische en historische verenigingen beantwoorden uw vragen. Vrijwilligers en archivarissen staan klaar om u wegwijs te maken in de wereld van de burgerlijke stand, de parochieregisters en andere archiefbestanden. De microfilmcollectie en de digitale leeszaal zijn gratis toegankelijk.

Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Noteer de datum alvast in uw agenda zodat u dit interessante genealogische ontmoetingsmoment niet vergeet.

From → agenda derden

Comments are closed.