Skip to content

Bezoek Office Généalogique et Héraldique de Belgique

by Patrick Vanhoucke on februari 22nd, 2013

Op donderdag 14 maart 2013 organiseert Familiekunde Brussel van 14.00 tot 16.00 uur een bezoek aan het Office Généalogique et Héraldique de Belgique (Charles Thielemanslaan 93, 1150 Sint-Pieters-Woluwe). Deelname is gratis. Gebruik het onderstaande formulier om uw aanwezigheid te bevestigen.

Het OGHB ondersteunt genealogen met documenten, boeken, tijdschriften, archieven die specifiek zijn voor de studie van familiegeschiedenis en hulpwetenschappen zoals heraldiek, zegelkunde enz. De werking van de vereniging bestrijkt heel België, maar is overwegend Franstalig. De bekendste publicatie van het OGHB is ongetwijfeld het tijdschrift Le Parchemin. Het gezamenlijke bezoek is een ideale gelegenheid om kennis te maken met een genealogische vereniging die slechts bij hoge uitzondering groepen ontvangt.

Vanuit Brussel-Centraal kunt u metrolijn 1 richting Stokkel nemen en afstappen aan de halte Montgomery. Daar kunt u dan tram 39 of 44 nemen en afstappen aan de halte Groene Hond / Chien Vert. Het is dan nog ca. 100 meter te voet, via de Don Boscolaan.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.