Skip to content

Bezoek aan In Flanders Fields Museum

by Patrick Vanhoucke on februari 23rd, 2013

Op maandag 27 mei 2013 kunt u deelnemen aan een bezoek aan het In Flanders Fields Museum te Ieper.

Het In Flanders Fields Museum vertelt het verhaal van de Eerste Wereldoorlog in de West-Vlaamse frontstreek. De focus van de volledig nieuwe permanente tentoonstelling ligt op de menselijke ervaring.

Familiekunde Brussel plant gezamenlijk vervoer per autocar. De autocar vertrekt om 8.15 uur stipt aan de eindhalte van metrolijn 6, Koning Boudewijn, uitgang kant Modelwijk. Het bezoek aan het In Flanders Fields Museum start omstreeks 10.00 uur. ‘s Middags is er tijd om te lunchen. Terugkeer naar Brussel (vertrek) omstreeks 16.00 uur (voorziene aankomst in Brussel omstreeks 17.30 uur).

Inschrijven is verplicht. U neemt deel door voorafgaandelijke inschrijving via het onderstaande formulier én na overschrijving van 5 euro (busreis en gids inbegrepen) op rekening IBAN BE60 7340 0412 8670 BIC KREDBEBB t.n.v. Familiekunde Brussel, m.v.v. “In Flanders Fields Museum”.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.