Skip to content

Naklank nieuwjaarsreceptie 2013

by Patrick Vanhoucke on februari 23rd, 2013

Op zaterdag 26 januari 2013 heetten Familiekunde Brussel en het Archief en Museum voor het Vlaams leven te Brussel (AMVB) u van harte welkom op hun gezamenlijke nieuwjaarsreceptie. Bij een drankje en een hapje kon u kennismaken met de werking van beide organisaties en met andere leden of sympathisanten.

Jari Demeulemeester (oud-directeur Ancienne Belgique en huidig voorzitter AMVB) en Hugo Weckx (voormalig minister voor Cultuur en Brusselse Aangelegenheden) praatten met elkaar over vijftig jaar Brussels stadsgeheugen. Robert Esselinckx, hoofdredacteur van TV Brussel, modereerde het gesprek.

Op deze dag was ook de leeszaal van Familiekunde Brussel geopend en kon u bij ons terecht voor genealogisch advies. U vindt het AMVB op de Arduinkaai 28 (vlakbij de Koninklijke Vlaamse Schouwburg) in Brussel. De metrohaltes IJzer (lijn 2 en 6) en Sint-Katelijne (lijn 1 en 5) bevinden zich op 5 minuten wandelafstand van het AMVB.

From → nieuws

Comments are closed.