Skip to content

Bezoek Heemkundige Kring Gistel en RA Brugge

by Patrick Vanhoucke on december 27th, 2013

Op dinsdag 13 mei 2014 kunt u met Familiekunde Brussel deelnemen aan een bezoek aan het documentatiecentrum van vzw Gestella, de heemkundige kring van Gistel (voormiddag), en het nieuwe Rijksarchief te Brugge (namiddag).

Familiekunde Brussel plant gezamenlijk vervoer per autocar. De autocar vertrekt om 8.15 uur stipt aan de eindhalte van metrolijn 6, Koning Boudewijn, uitgang kant Houba de Strooperlaan. Het bezoek aan vzw Gestella start omstreeks 10.00 uur. ‘s Middags is er tijd om in Gistel te lunchen. Terugkeer naar Brussel (vertrek) omstreeks 16.00 uur (voorziene aankomst in Brussel omstreeks 17.30 uur).

Inschrijven doet u met het onderstaande inschrijvingsformulier. Leden van Familiekunde Vlaanderen of het AMVB betalen 10 euro. Niet-leden betalen 15 euro. Door uw inschrijving verplicht u zich tot betaling van het verschuldigde bedrag. Uw inschrijving is definitief zo gauw u dit bedrag heeft overgeschreven op onze financiële rekening: KBC 734-0041286-70, IBAN BE60 7340 0412 8670, BIC KREDBEBB.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.