Skip to content

Kom naar de erfgoedmarkt op 27 april

by Patrick Vanhoucke on april 15th, 2014

Op zondag 27 april 2014 is het Erfgoeddag. Het Archief en Museum voor het Vlaams leven te Brussel (AMVB) en Familiekunde Brussel heten u dan hartelijk welkom op hun gezamenlijke erfgoedmarkt.

Leerkrachten, cursisten, genealogen, Brusseleer, BON, AMVB en Familiekunde Brussel trokken uit hun vertrouwde omgeving om samen te werken. In een leertraject maakten ze kennis met elkaar door de grenzen van archief te ontdekken. Op de erfgoedmarkt gaan ze met u in dialoog door hun tussentijdse resultaten te presenteren. Beginnende genealogen die de afgelopen maanden door Familiekunde Brussel individueel werden begeleid, stellen de resultaten van hun onderzoek visueel voor. U bent welkom om te komen kijken en luisteren of deel te nemen aan het interactief forum.

Kom zeker langs en vergeet niet een voorwerp mee te brengen dat voor u waardevol Brussels Nederlandstalig erfgoed is.

U vindt het AMVB op de Arduinkaai 28, 1000 Brussel. U kunt de erfgoedmarkt bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Het interactief forum start om 13.00 uur.

Deelnemen is gratis, maar we stellen het op prijs als u zich vooraf inschrijft. Dit kan via het onderstaande inschrijvingsformulier.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.