Skip to content

Bezoek aan het Erasmushuis te Anderlecht

by Patrick Vanhoucke on januari 12th, 2015

Op donderdag 19 maart 2015 kunt u van 14.00 tot 16.00 uur deelnemen aan een bezoek aan het Erasmushuis te Anderlecht.

Dit bezoek wordt georganiseerd in samenwerking met de Anderlechtse heemkundige kring “De Swaene”. Het Erasmushuis te Anderlecht is een gotisch huis (1450-1515), waar Erasmus vijf maanden verbleef. Vandaag herbergt het museum een verzameling schilderijen (Holbein, Bosch, Metsys), een bibliotheek met een rijke verzameling oude drukken en een filosofische tuin.

We spreken af ter plaatse. U vindt het Erasmushuis in de Kapittelstraat 31 te Anderlecht. De metrohalte Sint-Guido (lijn 5) bevindt zich op 5 minuten wandelafstand.

Inschrijven doet u met het onderstaande inschrijvingsformulier. Leden van Familiekunde Vlaanderen / AMVB / De Swaene betalen 3 euro. Niet-leden betalen 5 euro. Door uw inschrijving verplicht u zich tot betaling van het verschuldigde bedrag. Uw inschrijving is definitief zo gauw u dit bedrag heeft overgeschreven op onze financiële rekening: KBC 734-0041286-70, IBAN BE60 7340 0412 8670, BIC KREDBEBB.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.