Skip to content

Familiekunde Vlaanderen wordt 50 jaar!

by Patrick Vanhoucke on januari 12th, 2015

Op zaterdag 14 en zondag 15 maart 2015 viert Familiekunde Vlaanderen vzw haar 50-jarig bestaan met een tweedaags evenement in het Felixarchief te Antwerpen.

Familiekunde Vlaanderen helpt bij het onderzoek voor al wie zich in het leven van zijn voorouders wil verdiepen. Over het Vlaamse land en Brussel verspreid, organiseren lokale afdelingen geregeld genealogische vormingsavonden: inleidingen tot de familiekunde, methodieken van het onderzoek, kennismakingen met het archiefwezen, lessen oud schrift, de studie van vaak voorkomende genealogische documenten en voordrachten met een historische achtergrond.

Inlichtingen over en inschrijven voor het congres: www.familiekunde-vlaanderen.be/50jaar.

From → agenda derden

Comments are closed.