Skip to content

Nieuwjaarsreceptie 2015

by Patrick Vanhoucke on januari 12th, 2015

Op zaterdag 31 januari 2015 heten Familiekunde Brussel en het Archief en Museum voor het Vlaams leven te Brussel (AMVB) u van 14.30 tot 16.00 uur van harte welkom op hun gezamenlijke nieuwjaarsreceptie. Bij een drankje kunt u kennismaken met de werking van beide organisaties en met andere leden of sympathisanten.

Hoofdredacteur Robert Esselinckx van tvbrussel gaat in gesprek met Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz over zijn genealogische achtergronden, zijn visie op Brussel, en zijn ideeën met betrekking tot de ondersteuning en organisatie van de vele verenigingen voor familie- en heemkunde.

U vindt het AMVB op de Arduinkaai 28 (vlakbij de Koninklijke Vlaamse Schouwburg) in Brussel. De metrohaltes IJzer (lijn 2 en 6) en Sint-Katelijne (lijn 1 en 5) bevinden zich op 5 minuten wandelafstand van het AMVB.

Gelieve in te schrijven vóór 26 januari 2015 met het onderstaande inschrijvingsformulier.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.