Skip to content

Bezoek archieven in Nord-Pas-de-Calais

by Patrick Vanhoucke on juli 7th, 2015

OPGELET: GEWIJZIGD PROGRAMMA MET LATER VERTREKUUR OM 8.30 UUR (i.p.v. 7.30 uur) en BEZOEK AAN HET MUSÉE PORTUAIRE DE DUNKERQUE

Op dinsdag 13 oktober 2015 gaat de jaarlijkse najaarsuitstap met Familiekunde Brussel per autocar richting Nord-Pas-de-Calais in Noord-Frankrijk voor een bezoek aan de Archives de la ville de Dunkerque. Dit archief werd ons voorgesteld door Christophe Drugy, de voorzitter van de Franse vereniging “Racines franco-belges”, die ons in het voorjaar in Brussel bezocht.

Familiekunde Brussel plant gezamenlijk vervoer per autocar.

08.30 uur – Vertrek naar Frankrijk per autocar. Opstappen aan de eindhalte van metrolijn 6, Koning Boudewijn, uitgang kant Houba de Strooperlaan.
10.30 uur – Bezoek aan het maritiem museum Musée portuaire de Dunkerque met gids (in de deelnameprijs inbegrepen).
12.00 uur – Lunch (dagschotel, drank en koffie na = 11 euro ter plaatse af te rekenen).
14.00 uur – Start bezoek Archives de la ville de Dunkerque (Dunkerque).
16.00 uur – Terugkeer naar Brussel per autocar. Voorziene aankomst in Brussel omstreeks 18.00 uur.

Wilt u met eigen vervoer rijden? Dat kan ook. U kunt dit aanduiden op het inschrijvingsformulier. Onderstaande prijzen gelden alleen voor deelname aan de activiteit. Kosten voor lunch, drank en reproducties van opzoekingen niet inbegrepen. Het vervoer per autocar wordt u door Familiekunde Brussel aangeboden.

Inschrijven doet u met het onderstaande inschrijvingsformulier. Leden van Familiekunde Vlaanderen / AMVB / De Swaene betalen 10 euro. Niet-leden betalen 15 euro. Door uw inschrijving verplicht u zich tot betaling van het verschuldigde bedrag. Uw inschrijving is definitief zo gauw u dit bedrag heeft overgeschreven op onze financiële rekening: KBC 734-0041286-70, IBAN BE60 7340 0412 8670, BIC KREDBEBB.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.