Skip to content

Bezoek aan Louvain-la-Neuve: Musée Hergé en Archives UCL

by Patrick Vanhoucke on december 20th, 2016

Wegens onvoldoende belangstelling hebben we dit studiebezoek helaas moeten annuleren.

Op dinsdag 13 juni 2017 bezoekt Familiekunde Brussel op uitnodiging van de Anderlechtse heemkundige kring De Swaene per autocar Louvain-la-Neuve. In de voormiddag is er een gegidste rondleiding in deze relatief jonge stad. Na de lunch kunt u in de namiddag deelnemen aan een bezoek aan het Musée Hergé of aan de Archives de l’Université catholique de Louvain (UCL).

Dagprogramma:

08.15 Verzamelen, tankstation Houba de Strooperlaan 755,
uitgang metro 6, eindhalte Koning Boudewijn
08.30 Vertrek heenreis (stipt)
09.30 Aankomst in Louvain-la-Neuve en gegidste rondleiding door de stad
12.00 Lunch in restaurant Nulle Part Ailleurs (17 euro + drank; keuze menu: zie inschrijfformulier onderaan; betalen ter plaatse)
14.00 Bezoek aan Musée Hergé of Archives UCL
16.30 Vertrek terugreis
17.30 Terug in Brussel

Inschrijven doet u met het onderstaande formulier. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het verschuldigde bedrag op ons rekeningnummer IBAN BE60 7340 0412 8670 BIC KREDBEBB m.v.v. de datum van de activiteit. Leden van Familiekunde Vlaanderen / AMVB / Heemkring De Swaene betalen 15 euro. Niet-leden betalen 18 euro. OPGELET: lunch (17 euro) + drank betaalt u zelf ter plaatse.

From → agenda derden

Comments are closed.