Skip to content

Cursus: “Wat weet mijn (klein)kind van mijn grootouders?”

by Patrick Vanhoucke on december 20th, 2016

Zaterdag 18 februari 2017 van 14.00 tot 17.00 uur
Arduinkaai 28, 1000 Brussel

Ben je klaar om je (klein)kinderen te begeleiden in hun zoektocht naar voorouders? Familiekunde Brussel kan je daar bij helpen. Op zaterdag 18 februari 2017 kan je komen ontdekken hoe je je eigen familiegeschiedenis kan ontrafelen. Deze cursus is een samenwerkingsverband met Willemsfonds Brussel.

Het Ketnet stambos: de boom in met je familie!

In het najaar van 2015 werd op Ketnet (VRT) het gloednieuwe programma “Ben ik familie van?” uitgezonden. Dit was een televisieprogramma waarbij kinderen op zoek gaan naar een (al dan niet beroemde) voorouder. Zo ontdekten ze een fascinerende episode uit hun eigen familiegeschiedenis. Familiekunde Vlaanderen werkte mee aan de totstandkoming van het programma. Onder de deskundige leiding van Nand Staes, bestuurslid van Familiekunde Brussel, bouwt deze cursus voort op de ervaringen van de kinderen in het tv-programma om verder op zoek te gaan naar hun familiaal verleden.

Inschrijven doet u met het onderstaande formulier. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het verschuldigde bedrag op ons rekeningnummer IBAN BE60 7340 0412 8670 BIC KREDBEBB m.v.v. de datum van de activiteit. Leden van Familiekunde Vlaanderen / AMVB / Heemkring De Swaene / Willemsfonds betalen 10 euro. Niet-leden betalen 12 euro. Een syllabus is in de prijs inbegrepen.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.