Skip to content

Historische cartografie – deel 2: workshop Cartesius, digitale kaarten en plannen

by Patrick Vanhoucke on december 20th, 2016

Zaterdag 21 oktober 2017 van 14.00 tot 16.00 uur
Arduinkaai 28, 1000 Brussel

Op zaterdag 21 oktober 2017 kunt u bij Familiekunde Brussel deelnemen aan deel 2 van de reeks Historische cartografie.

Annelies Coenen van het Algemeen Rijksarchief en Marc Carnier van het Rijksarchief te Leuven laten u tijdens hun workshop kennismaken met het project Cartesius: de mooiste kaarten, plannen en luchtfoto’s van België en Midden-Afrika online. Dit project is een unieke samenwerking van het Nationaal Geografisch Instituut, de Koninklijke Bibliotheek, het Rijksarchief en het Koninklijk Museum van Midden-Afrika. Daarnaast geven beide sprekers u uitleg over de digitalisering van en het aanbod aan kaarten en plannen van het Rijksarchief in België.

Inschrijven doet u met het onderstaande formulier. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het verschuldigde bedrag op ons rekeningnummer IBAN BE60 7340 0412 8670 BIC KREDBEBB m.v.v. de datum van de activiteit. Leden van Familiekunde Vlaanderen / AMVB / Heemkring De Swaene betalen 5 euro. Niet-leden betalen 8 euro.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.