Skip to content

Nationaal Congres en Dag van de Familiegeschiedenis te Brugge

by Patrick Vanhoucke on december 20th, 2016

Zaterdag 25 en zondag 26 maart 2017
Brugge

Op zaterdag 25 maart 2017 heeft het 52ste congres van Familiekunde Vlaanderen plaats te Brugge. De dag erop, 26 maart 2017, volgt de derde editie van de Dag van de Familiegeschiedenis.

Het grootste genealogisch evenement van België is dus in 2017 te gast in Brugge, meer nog: in de Brugse historische toplocaties, waaronder het Belfort en het stadhuis.

Tijdens dit genealogisch topweekend georganiseerd door Familiekunde Vlaanderen verwelkomen we je voor een bezoek aan de tweedaagse genealogische beurs en nodigen we je van harte uit om het gevarieerd voordrachtenprogramma bij te wonen in het prachtige historisch kader van het Belfort te Brugge.

Het thema is woongeschiedenis. Centraal staat de vraag “waar woonden mijn voorouders?”. Je kan tijdens dat weekend in maart 2017 terecht voor inspiratie en advies om je te helpen de (woon)geschiedenis van je voorouders te reconstrueren.

Het volledige programma vind je op de website van Familiekunde Vlaanderen. Een evenement om zeker niet te missen dus! Tip: reserveer dit weekend alvast in je agenda.

De organisatie van het congres 2017 en de Dag van de familiegeschiedenis 2017 is mogelijk dankzij de vriendelijke steun en medewerking van de Stad Brugge.

From → agenda derden

Comments are closed.