Skip to content

Erfgoeddag: thema “Kiezen”

by Patrick Vanhoucke on december 17th, 2017

Erfgoeddag: thema “Kiezen”
Zondag 22 april 2018 van 13.00 tot 18.00 uur

Tijdens de jaarlijkse Erfgoeddag staat in 2018 het thema “Kiezen” centraal. De Erfgoedcel Brussel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC), die de Erfgoeddag in het Brussels gewest coördineert, koos ervoor om het thema concreet in te vullen met “Kiezen voor Molenbeek”.

Familiekunde Brussel doet mee aan De begankenis door Sint-Jans-Molenbeek, met heel wat bruisende en onbekende locaties. Korei leidt u langs een van de oudste kanalen in Europa met multiculturele en industriële dynamiek naar Foyer, Momuse en La Vallée, de Zennetuin en de AJJA fabriek. Bruksel loopt langs de sporen van de migratie met een bezoek aan het gloednieuwe Momuse, la Fonderie en het gemeentehuis.

De brochure met het programma van de Erfgoeddag in Brussel kunt u downloaden via de website van de Erfgoedcel Brussel. Heeft u een smartphone? Maak dan gebruik van de ErfgoedApp voor Android en iOS.

De stand van Familiekunde Brussel vindt u op zondag 22 april van 13.00 tot 18.00 uur in MoMuse.

From → agenda

Comments are closed.