Skip to content

Geleid bezoek aan de SCGD

by Patrick Vanhoucke on december 17th, 2017

Geleid bezoek aan de SCGD
Zaterdag 20 oktober 2018 van 14.00 tot 16.00 uur
Anatole Francestraat 31, 1030 Schaarbeek (afspraak ter plaatse, stipt om 13.45 uur)

De SCGD ofte “Service de Centralisation des études Généalogiques et Démographiques de Belgique” is een organisatie die in 1944 werd opgericht. Het documentatiecentrum biedt genealogen een waaier aan diensten en documenten om hen bij hun genealogisch onderzoek te helpen.

Zowel voor beginners als gevorderden mag een bezoek aan de SCGD niet op het genealogische onderzoekslijstje ontbreken. Op deze zaterdagnamiddag wordt het centrum exclusief voor Familiekunde Brussel geopend. U krijgt een rondleiding en kunt desgewenst ter plaatse documenten raadplegen. Er zal voldoende tijd zijn om opzoekingen te doen, bereid uw bezoek voor door op de website www.scgd.net na te kijken wat er voor u te vinden is.

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht en doet u met het onderstaande formulier.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.