Skip to content

Genealogisch praatcafé — 26.11.2022

by Patrick Vanhoucke on april 7th, 2022

Genealogisch praatcafé
Zaterdag 26 november 2022 van 14.00 tot 16.00 uur
Arduinkaai 28, 1000 Brussel

Familiekunde Brussel organiseert een genealogisch praatcafé waar beginnende en gevorderde genealogen elkaar kunnen ontmoeten, vragen kunnen stellen en ervaringen kunnen uitwisselen. Tussendoor drinkt u iets tegen een democratische prijs. Zorg dat u uw vragen op voorhand wat voorbereidt. U kunt uw eigen laptop of tablet meebrengen. Wifi is voorzien.

Speciaal voor deze gelegenheid kunt u gedurende deze namiddag kijken naar vijf kortfilms uit het project “Jeugdjaren van Anderlechtenaren”.

Het project is een samenwerking van de heemkundige kring De Swaene uit Anderlecht, FedOS Anderlecht Centrum en vzw Beeldenstorm uit Anderlecht. Dankzij ons bestuurslid Nadine Asseau kan Familiekunde Brussel deze films vertonen.

Elk van de vijf kortfilms belicht de geschiedenis van een Anderlechtse wijk: ‘Het Rad’ met Florent; ‘Broek’ met Marilyn; ‘Bon Air (Goede Lucht)’ met Patricia; ‘Biestebroeck’ met Edouard; en ‘Scheut’ met Jan.

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht en doet u met het onderstaande formulier.

Deze activiteit is voorbij.

From → agenda

Comments are closed.