Skip to content

Lidkaart Familiekunde Brussel aanvragen

by Patrick Vanhoucke on juli 25th, 2022

Wilt u met korting deelnemen aan de activiteiten van Familiekunde Brussel? Vraag dan nu uw gratis lidkaart van Familiekunde Brussel aan.

Wanneer u ook toegetreden lid bent of wordt van Familiekunde Vlaanderen ontvangt u niet enkel het tijdschrift Vlaamse Stam bij u thuis in de bus, maar krijgt u bovendien nog andere voordelen, zoals gratis bezoeken aan alle documentatiecentra verspreid over geheel Vlaanderen en Brussel, korting bij deelname aan cursussen of voordrachten, … Met uw lidmaatschap van Familiekunde Vlaanderen geniet u dus ook in Brussel van alle voordelen en kortingen. Maar ook als u al lid bent van Familiekunde Vlaanderen kunt u een lidkaart van Familiekunde Brussel krijgen.

From → nieuws

Comments are closed.