Skip to content

Genealogisch praatcafé — 18.11.2023

by Patrick Vanhoucke on december 28th, 2022

Genealogisch praatcafé
Zaterdag 18 november 2023 van 14.00 tot 16.00 uur
Arduinkaai 28, 1000 Brussel

Familiekunde Brussel organiseert een genealogisch praatcafé waar beginnende en gevorderde genealogen elkaar kunnen ontmoeten, vragen kunnen stellen en ervaringen kunnen uitwisselen. Tussendoor drinkt u iets tegen een democratische prijs.

Tijdens dit genealogische praatcafé zullen Annemie Swillens en William Dehenau, resp. secretaris en ondervoorzitter van Familiekunde regio Vlaamse Ardennen, aanwezig zijn om u te helpen bij het ontcijferen van in het Latijn geschreven akten uit de parochieregisters of andere teksten in oud schrift.

Zorg dat u uw vragen op voorhand wat voorbereidt. U kunt uw eigen laptop of tablet meebrengen. Wifi is voorzien.

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht en doet u met het onderstaande formulier.

Vul uw lidnummer in om (indien van toepassing) voor de vermelde korting in aanmerking te komen.
De persoonlijke gegevens die u hier invult zullen worden gebruikt om u over deze activiteit te informeren en indien nodig te contacteren, en om u over verdere activiteiten en de werking van Familiekunde Brussel te informeren.

From → agenda

Comments are closed.