Skip to content

Genealogie en internet voor beginners — 19.10.2024

by Patrick Vanhoucke on december 14th, 2023

Genealogie en internet voor beginners
Zaterdag 19 oktober 2024 van 14.00 tot 17.00 uur
Arduinkaai 28, 1000 Brussel

Wie zich als beginnend genealoog op het wereldwijde web waagt, ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Bestuurslid Patrick Vanhoucke van Familiekunde Brussel helpt u tijdens deze drie uur durende workshop alvast op weg.

Wat mag u verwachten?

  • bespreking van een 3-tal genealogische websites die u absoluut moet kennen als u serieus aan onderzoek wilt doen: Familiegeschiedenis.be, de nieuwe genealogische website van het Rijksarchief België, FamilySearch
  • online zoeken in de “Almanachs du commerce et de l’Industrie” (almanakken van de handel en de industrie) van de Stad Brussel (1820-1969)
  • online zoeken in de Bevolkingsregisters van de Stad Brussel

Heeft u een laptop of een tablet? Breng deze mee naar de workshop.

Inschrijven doet u met het onderstaande formulier. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het verschuldigde bedrag op ons rekeningnummer IBAN BE60 7340 0412 8670 BIC KREDBEBB m.v.v. de datum van de activiteit. Leden van Familiekunde Brussel / Familiekunde Vlaanderen / AMVB / Heemkring De Swaene betalen 5 euro. Niet-leden betalen 8 euro.

Vul uw lidnummer in om (indien van toepassing) voor de vermelde korting in aanmerking te komen.
De persoonlijke gegevens die u hier invult zullen worden gebruikt om u over deze activiteit te informeren en indien nodig te contacteren, en om u over verdere activiteiten en de werking van Familiekunde Brussel te informeren.

From → agenda

Comments are closed.