Skip to content

Genealogisch praatcafé — 16.11.2024

by Patrick Vanhoucke on december 14th, 2023

Genealogisch praatcafé
Zaterdag 16 november 2024 van 14.00 tot 16.00 uur
Arduinkaai 28, 1000 Brussel

Familiekunde Brussel organiseert een genealogisch praatcafé waar beginnende en gevorderde genealogen elkaar kunnen ontmoeten, vragen kunnen stellen en ervaringen kunnen uitwisselen. Tussendoor drinkt u iets tegen een democratische prijs.

Iedereen heeft thuis wel archief liggen. Denk aan foto’s, dia’s, glasplaten, papier, filmpjes, posters, schilderijen en meer. Deze dingen vertellen veel over het verleden en kunnen helpen om de geschiedenis van uw familie te schrijven. Maar hoe herkent u deze materialen? Waar moet u op letten? En wat is de beste manier om ze goed te bewaren? Tijdens het Genealogisch praatcafé geeft archivaris Christopher De Keyser van het Archief en Museum voor het Vlaams leven te Brussel (AMVB) hierover een praktische uitleg. Zo zorgt u ervoor dat uw familiedocumenten goed bewaard blijven voor de volgende generaties.

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht en doet u met het onderstaande formulier.

Vul je e-mailadres twee keer in om zeker te zijn dat je geen typefout hebt gemaakt.
Vul je lidnummer in om (als dat van toepassing is) de vermelde korting te krijgen.
De persoonlijke gegevens die je hier invult, worden gebruikt om je over deze activiteit te informeren en indien nodig te contacteren. Daarnaast gebruiken we ze om je te informeren over verdere activiteiten en de werking van Familiekunde Brussel.
Familiekunde Brussel biedt u deze activiteit kosteloos aan. Mocht u onze vereniging financieel willen steunen, dan kan dat altijd met een gift.

From → agenda

Comments are closed.