Skip to content

Lezing: Het Afstammingscentrum, aanspreekpunt voor vragen over afstamming en verwantschap — 15.06.2024

by Patrick Vanhoucke on december 14th, 2023

Lezing: Het Afstammingscentrum, aanspreekpunt voor vragen over afstamming en verwantschap
Zaterdag 15 juni 2024 van 14.00 tot 16.00 uur
Arduinkaai 28, 1000 Brussel

Bij het Afstammingscentrum kun je o.a. terecht als je vragen hebt over de juiste toedracht van je geboorte, je adoptiedossier, je biologische vader… Het centrum vertrekt vanuit het fundamentele recht van ieder mens op kennis over de eigen afstamming en het wil iedereen bij vragen en de zoektocht hiernaar een professionele begeleiding op maat bieden.

In deze lezing licht coördinator Ankie Vandekerckhove de werking van het Afstammingscentrum toe. Het belooft een interessante namiddag te worden, waar we ongetwijfeld heel wat raakpunten kunnen ontdekken tussen de ‘klassieke’ genealogie en het werk van het Afstammingscentrum dat zich in het relatief recente verleden afspeelt.

Inschrijven doet u met het onderstaande formulier. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het verschuldigde bedrag op ons rekeningnummer IBAN BE60 7340 0412 8670 BIC KREDBEBB m.v.v. de datum van de activiteit. Leden van Familiekunde Brussel / Familiekunde Vlaanderen / AMVB / Heemkring De Swaene betalen 5 euro. Niet-leden betalen 8 euro.

Vul uw lidnummer in om (indien van toepassing) voor de vermelde korting in aanmerking te komen.
De persoonlijke gegevens die u hier invult zullen worden gebruikt om u over deze activiteit te informeren en indien nodig te contacteren, en om u over verdere activiteiten en de werking van Familiekunde Brussel te informeren.

From → agenda

Comments are closed.