Skip to content

Tijdschrift Clickx Magazine bestaat 10 jaar

by Patrick Vanhoucke on augustus 29th, 2006

Het bekende computertijdschrift Clickx Magazine bestaat 10 jaar. Om dat te vieren werd een extra dik jubileumnummer uitgegeven met meer dan 100 pagina’s weetjes en verschillende nieuwe rubrieken. Er is ook een internetzoektocht waarmee mooie prijzen zoals een notebook, een digitale videocamera, een iPod en 50 fotoalbums te winnen vallen. Maar de klap op de vuurpijl is misschien wel de dvd met daarop alle nummers van Clickx sinds 1996. Een heus archief dus. Bovendien staan op de dvd ook 8 volledige softwarepakketten die met workshops worden toegelicht.

Clickx Magazine besteedde de afgelopen jaren ook regelmatig aandacht aan genealogie en genealogische software. Daarom maakte VVF-Brussel haar verjaardagswensen over aan de redactie. We schreven:

Clickx bestaat 10 jaar en dat is inderdaad een reden om te feesten. Het magazine is in al die jaren met zijn tijd meegegaan, zowel qua vormgeving als qua inhoud. Echter altijd kritisch en zonder oppervlakkig te zijn.

We bedankten hoofdredacteur Jo Verluyten ook voor de fijne samenwerking in november vorig jaar, toen we de mogelijkheid kregen om u het dossier genealogie “Op zoek naar je roots. Duik in het verleden” via onze website aan te bieden.

We zetten voor u de belangrijkste genealogie-artikels van de afgelopen 10 jaar op een rijtje:

 • Uw stamboom op de computer / Marian Kin
  [bespreking boek over Aldfaer]Clickx 53, p. 13
 • Een stamboom maken op je computer / Geert Coolen
  [workshop genealogische software Aldfaer]Clickx 61, p. 38-41
 • Familiestamboom Expert / Bart Bettens
  [beoordeling genealogische software]Clickx 84, p. 20
 • Op zoek naar je roots : duik in het verleden / Catherine Nuyttens
  [dossier genealogie]Clickx 105, p. 14-18
 • Maak je eigen familiestamboom : een boompje opzetten / Catherine Nuyttens
  [workshop genealogische software Aldfaer]Clickx 106, p. 56-58
 • De (stam)boom in : www.familiekunde-brussel.be
  [Webkompas, voorstelling van onze eigen vereniging]Clickx 108, p. 95

Al deze artikels en de vele honderden tips en workshops kunt u lezen als u Clickx Magazine 126 met de bijhorende dvd aanschaft. Voor de prijs van 4,95 euro (excl. verzendkosten) hoeft u het echt niet te laten.

Exclusief aanbod: nu in PDF!

Dankzij de tussenkomst van Jo Verluyten, hoofdredacteur van Clickx Magazine en met de toestemming van uitgever Minoc Business Press kan VVF-Brussel u hier de workshop rond Aldfaer aanbieden [PDF 423 kB].

U kunt Clickx Magazine 126 met de bijhorende archief-dvd (alle nummers van Clickx sinds 1996!) nabestellen.

Voor verzendingen in België betaalt u 4,95 euro + 1 euro verzendkosten. Overschrijven kan op rekeningnummer 001-4141282-40 op naam van Minoc Business Press met vermelding van het te bestellen nummer.

Voor verzendingen naar Nederland betaalt u 4,95 euro + 4,20 euro verzendkosten. Overschrijven kan via IBAN BE02 0014 1412 8240 / BIC GE BA BE BB op naam van Minoc Business Press met vermelding van het te bestellen nummer.

From → nieuws

Comments are closed.