Skip to content

Gratis toegang Ancestry verlengd tot eind 2006

by Patrick Vanhoucke on december 2nd, 2006

Nog tot eind 2006 verleent het commerciële genealogische bedrijf Ancestry gratis toegang tot zijn databank met gegevens over migranten, de zogenaamde Ancestry Immigration Collection. Deze toegang wordt verleend via de Amerikaanse website Ancestry.com en de Britse website Ancestry.co.uk. De databank is onlangs in grootte verdrievoudigd en bevat momenteel meer dan 100 miljoen namen uit meer dan 100 Amerikaanse havens.

Ancestry juicht de enorme uitbreiding aan gegevens toe en viert daarom feest. De gegevens zijn nog tot het einde van het jaar gratis toegankelijk. Ancestry verlengt hiermee zijn aanbod met een maand, want oorspronkelijk liep het maar tot 30 november.

From → nieuws

Comments are closed.