Skip to content

SAVE THE DATE: Boekvoorstelling “De volkstelling van 1702 in Brussel en omgeving”

by Patrick Vanhoucke on augustus 25th, 2018

Boekvoorstelling “De volkstelling van 1702 in Brussel en omgeving”
Zaterdag 24 november 2018 van 16.00 tot 18.00 uur
Stadhuis van Brussel, Militiezaal (gelijkvloers), Grote Markt, 1000 Brussel

Een gezamenlijke groep vrijwilligers van de Brusselse en Leuvense afdelingen van Familiekunde Vlaanderen heeft de volkstelling van het jaar 1702 getranscribeerd die gehouden werd in de veertig wijken van Brussel en een aantal randgemeentes.

De publicatie van deze transcriptie verschijnt eind november als boek onder de titel “De volkstelling van 1702 in Brussel en omgeving”. Een index op persoons- en huisnamen vervolledigt en ontsluit de transcriptie. Een inleiding situeert het geheel. Deze uitgave is een ‘must’ voor elke genealoog, heem- of geschiedkundige met interesse voor Brussel.

De boekvoorstelling vindt plaats op zaterdag 24 november a.s. om 16.00 uur in het Stadhuis van de Stad Brussel. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Meer informatie volgt via een afzonderlijke aankondiging en via deze nieuwsbrief.

From → agenda, publicaties

Comments are closed.