Skip to content

Introductie kerklatijn voor genealogen

by Patrick Vanhoucke on december 27th, 2013

Op zaterdag 22 februari 2014 kunt u van 14.00 tot 16.00 uur in het Archief en Museum voor het Vlaams leven te Brussel (AMVB) deelnemen aan een workshop “Introductie kerklatijn voor genealogen”.

Inzicht in de Latijnse grammatica stelt ons in staat om akten uit parochieregisters gemakkelijker te lezen, juister te vertalen en correcter over te schrijven. Voorkennis is niet vereist. Eigen teksten of documenten kunt u meebrengen. Oud-bestuurslid en lesgever Rik Degraef helpt uw familiegeheimen te ontcijferen.

U vindt het AMVB op de Arduinkaai 28 (vlakbij de Koninklijke Vlaamse Schouwburg) in Brussel. De metrohaltes IJzer (lijn 2 en 6) en Sint-Katelijne (lijn 1 en 5) bevinden zich op 5 minuten wandelafstand van het AMVB.

Inschrijven doet u met het onderstaande inschrijvingsformulier. Leden van Familiekunde Vlaanderen betalen 3 euro. Niet-leden betalen 5 euro. Door uw inschrijving verplicht u zich tot betaling van het verschuldigde bedrag. Uw inschrijving is definitief zo gauw u dit bedrag heeft overgeschreven op onze financiële rekening: KBC 734-0041286-70, IBAN BE60 7340 0412 8670, BIC KREDBEBB.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.