Skip to content

Nieuwjaarsreceptie 2014

by Patrick Vanhoucke on december 27th, 2013

Op zaterdag 25 januari 2014 heten Familiekunde Brussel en het Archief en Museum voor het Vlaams leven te Brussel (AMVB) u van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom op hun gezamenlijke nieuwjaarsreceptie. Bij een drankje kunt u kennismaken met de werking van beide organisaties en met andere leden of sympathisanten.

Samen met Lieven Boelaert, An Van Damme en Daniël Bex halen we herinneringen op over Brusselse families, Jes vzw en hun deelname in het jeugdwerk. Jari Demeulemeester modereert het gesprek en vergelijkt hun getuigenissen over vroeger met de hedendaagse situatie. Gelieve in te schrijven vóór 17 januari 2013 met het onderstaande inschrijvingsformulier.

U vindt het AMVB op de Arduinkaai 28 (vlakbij de Koninklijke Vlaamse Schouwburg) in Brussel. De metrohaltes IJzer (lijn 2 en 6) en Sint-Katelijne (lijn 1 en 5) bevinden zich op 5 minuten wandelafstand van het AMVB.

De inschrijvingsperiode werd afgesloten.

From → agenda

Comments are closed.